De fotoshoot van Vier Winden

collage_vierwinden“Stel jullie voor aan de hand van een foto waarop kenmerken, interesses of hobby’s die jou typeren in opgenomen zijn”. Zo luidt de opdracht die elke klas in september kreeg van webmaster Sandra. De derde graad van Vier Winden hebben de opdracht met succes volbracht. Hun taak zit er dus op.

Nu is het jouw beurt! Kan jij hun hobby’s of interesses vinden in deze foto’s? Bekijk de foto’s hieronder goed, reageer op dit artikel en laat ons weten wat jij in de foto’s gevonden hebt. 

Fotoshoot 1

Dit zijn: Smilla en Hanna

Dit zijn: Smilla en Hanna

Fotoshoot 2

Dit zijn: Marwa, Sallahadine, Ilias A., Yousrra, Aymane, Nabil en Soufian

Dit zijn: Marwa, Sallahadine, Ilias A., Yousrra, Aymane, Nabil en Soufian

Fotoshoot 3

Dit zijn: Ine en Nisrine

Dit zijn: Ine en Nisrine

Fotoshoot 4

Dit zijn: Imene, Assma en Mohamed

Dit zijn: Imene, Assma en Mohamed

Fotoshoot 5

Dit zijn: Farah, Greg, Dounia en Soumaya

Dit zijn: Farah, Greg, Dounia en Soumaya

Fotoshoot 6

Dit zijn: Aya, Nada, Nilay, Sanaa en Salima

Dit zijn: Aya, Nada, Nilay, Sanaa en Salima

Fotoshoot 7

Dit zijn: Andries, Nicky en Niels

Dit zijn: Andries, Nicky en Niels

Fotoshoot 8

Dit zijn: Abdelkader, Meriem, Divine en Ilias M

Dit zijn: Abdelkader, Meriem, Divine en Ilias M

 1. Dounia
  Dounia

  hallo iedereen die fotochoot die ken je hoop ik daar zie je me onder de boeken phhhhhhhhhhh maar natuulijk zie je me :-)

 2. Imene
  Imene

  Ik vind zelf dat het heel mooie foto’s zijn ik hou zelf van koken, voetballen,knutselen,muziek spelen,paardrijden,… dus ben ik gewoon bij koken gegaan omdat ik dan niet bij al mijn hobby’s ging aansluiten anders was ik op heel veel foto’s ;)

 3. aya

  ik vond leuke foto `s hh te cool

 4. Divine
  Divine

  Ik vond dat we goed gedaan hebben.

Reageer

*